хотел до Старосел

Искате да стимулирате и амбицирате своите служители, да мотивирате и сплотите екипа с фирмено събитие направено само за Вас?

Вашето фирмено събитие или парти може да се проведе в 3 различни зали като Ви предлагаме специални цени за групово настаняване и възможност за затваряне на целия комплекс и ресторант само за Вас.

На нас се довериха 24 фирми като Каменица АД, Саранда дистрибюшън ООД, Интерснак България – Чио Чипс, Еко Микс ООД, Женски бизнес клуб и др.

Иматае и възможност да изберете програма за обучение предназначено за активни търговци – Седем стъпки на обучението: 1) Планиране и подготовка , 2) Разработка на клиентите, 3) Установяване на потребностите на клиентите, 4) Разработване на дългосрочен стратегически план за работа, 5) Аргументация на плана, 6) Приключване на продажбата, 7) Преценка след посещението. Обучаващ – Стоил Атанасов – консултант и тренер в областта на продажбите oбучил над 2 700 търговци имениджъри продажби в над 200 семинара на теми ” Продажбени умения”, “Управление на продажбите”, “Умения за водене на преговори”.